sâmbătă, 27 decembrie 2014

De mic dejun

Dacă ai chef de mini "bucătăreală", bagă câteva felii de pâine într-o tavă, picură ceva ulei (preferabil de măsline), şi presară un amestec de sare cu ierburi aromate, sau chimen. Înveleşte feliile cu ceva mai gras, o şunculiţă sau o costiţă, peste care aşează ceva caşcaval şi busuioc. Merge şi brânză, dar caşcavalul se topeşte fain şi se contopeşte cu restul. La sfârşit, se potriveşte de minune muşchiuleţ afumat şi un praf de piper, apoi piteştele în cuptor, încâlzit deja, pentru vreo patru-cinci minute. Tot un sandwich iese, simplu, cald, aromat şi săţios, iar o roşie alăturată... Între timp, se face şi cafeaua.
Baftă şi poftă bună!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu