sâmbătă, 20 decembrie 2014

Ce crezi, te văd?

Să-mi bag picioarele! Există două categorii de cretini pe străzile patriei mumă, şi aici mă refer doar la categoriile discutate mai jos, nu mai fac acum referire la cei care parchează de-am bouleă pe două locuri sau pe locurile rezervate celor cu handicap, nu mai discut de scursurile care blochează intersecţii şi treceri de pieton, nu mai discut de cocalarii care ascultă muzică infectă cu geamul deschis, nu mai comentez acum despre frustraţii care-ţi fleşuiesc creierii că ai tupeul să mergi cu viteză legală. Lua-le-ar capu' foc! Primii, sunt cei care fac economie de becuri la asfinţit/răsărit şi pe timp de ceaţă, a doua parte de tâmpiţi, cei care folosesc ceaţa abuziv pe timp senin sau pe ceaţă (ce ar fi corect) dar în localitate când stai bară la bară. Ce crezi, îi vezi bine pe tâmpiţi? Pe primii îi regăseşti de multe ori la ştirile de la ora cinci, pentru ceilalţi...4M! Pe retarzii care nu-şi aprind luminile la asfinţit/răsărit sau pe timp de ceaţă, le-aş cam rupe abecedarul şi portofelul'n două. A doua categorie de tembeli... i-aş lega de bară cu pleoapele sudate de scalp şi ochii beliţi larg de tot şi fixaţi în becul de ceaţă, aşa vreo zece minute de terapie, o dată pe an.
Să aveţi baftă de călătorii liniştite!

http://haihuiculiviu.blogspot.ro/2014/01/multumesc-d-na-ceata.html

Art. 114. – (1) Conducătorii de autovehicule, tramvaie şi mopede sunt obligaţi să folosească instalaţiile de iluminare şi/sau semnalizare a acestora, după cum urmează:
c) luminile de întâlnire şi cele de ceaţă pe timp de ceaţă densă

PS
De data asta fără poze, îi găsiţă singuri.

2 comentarii:

  1. Da' ce crezi ca numa' sofeurii au necaz cu primii?? sau cu ai 2-lea??neee....Si noi fraierii care stam prin case la ceas de noapte fara de lampi aprinse pe ulita si ne facem ganduri :-oare de ce latra cainele in spate ?umbla careva la colindat,dupa fer la adunat ? sau cu florile dalbe au plecat gainile?Ori la ce colt de strada stau romii sa te vada??bine ca ne platim taxele si impozitele sa aiba primaria bani si pt iluminatul de noapte!

    RăspundețiȘtergere