miercuri, 12 februarie 2014

japcă cu poliția

E fantastic, tot ce am povestit mai jos, creează senzația de deja-vu. Sâmbătă 29.03.2014 aceeași poveste!

Poate sună cam brutal, cam bădăran, dar asta făcea poliția locală și cea rutieră din Ploiești în această seară. Apreciez pozitiv, aplaud, fiecare intervenție a poliției, jandarmeriei, procuraturii și așa mai departe, în folosul comunității. Indiferent dacă acțiunea este directă sau indirectă - vezi arestarea baronilor sau a interlopilor - dar este și în folosul lor, le aduce capital de imagine, și sunt convins că orice cetățean are un nivel de sentiment al siguranței mai ridicat. Dar să vă povestesc pe scurt, ce mi-au văzut ochii și ce mi-au auzit urechile. La intersecția străzilor Calomfirescu și Transilvaniei se realizează un micro părculeț în formă de triunghi scalen. Latura bazei, BC, a străzii Transilvaniei împreună cu strada Berzei crează o trecere/o intersecție, prin/cu strada Calomfirescu. Dacă priviți pe hartă și mergeți la fața locului, veți constata că este o intersecție dezaxată. Cum mergi spre Berzei mai întâi vei avea STOP și dedesubt OBLIGATORIU înainte sau la stânga. Asta este bine, poți traversa strada Calomfirescu mergând spre Berzei, ce este adevarat intrând circa doi metri pe interzis. Da pe interzis, deoarece la un metru de primul stâlp, se află al doilea cu semnul clar INTERZIS. Legea spune că ultimul semn se ia în considerare. Răspunsul domnului agent: așa am fost instruit, să vin aici, cine nu este de acord, să facă contestație. Colegul dânsului, de la poliția locală - fost gardian public - a făcut ochii mari, mari și a amuțit.
- aceste semne de circulație sunt acolo de ani de zile, chiar nu s-a sesizat nimeni de neconcordanță?
- de ce nu stăteau cu zece metri după intersecție, ar fi fost fair play și ar fi prins mai mulți indisciplinați și pe     bună dreptate
- să înțeleg că este vorba de an electoral?
- de ce seara, mai corect spus pe întuneric? Se întâmpla la orele 18:00 în data de 12.02.2014.
- de ce nu purtau însemne de circulație adecvate? Veste reflectorizante?
- să înțeleg că poliția nu se poate dezbăra de metehnele milițienești?
- dacă se dorește prinderea șoferilor indisciplinați, rău voitori, le vând câteva ponturi dacă este nevoie. Și nu     numai în Ploiești sau Prahova.
- așa dorește poliția să câștige respectul populației?
La voi în oraș se întâmplă la fel?
Baftă și să avem parte de poliție corectă!
așa DA
 
așa NU 
mă rog, în filme se acceptă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu