marți, 4 februarie 2014

ciocolată și reportofon

Pentru călătoriile planificate sau nu, mai lungi sau super lungi, pentru o desfășurare optimă am constatat ca am nevoie de:
1- ciocolată -  să aveți la îndemână, cât cuprinde și cât mai fantezistă în compunere: alune, fistic, stafide,              lapte, portocale, mentă, etc. Este cel mai bun energizant pentru plimbările prelungi și niciodată de ajuns.
2- reportofon - sau orice altceva ce poate înregistra convorbirile, în special la oboseală. Se nasc cuvinte de       genul: saturi (varianta inopinantă pentru sate), șezloange (șezlonguri în variantă zombi) sau garzii (garduri         negândite).
3- apă de trei feluri: plată, carbogazoasă și cu ierburi, adică ceai. Dacă nu schimbi lichidele periodic te apucă     o lehamiteee.
4 - cafea - caldă și cu repetiție la 5-6 ore.
5- bancuri - cât mai seci și cât mai tâmpe. Și dacă nu ai la îndemână într-un sertar din minte, privește mai           atent în jurul tău, imposibil să nu-ți sară-n priviri o întâmplare, o fază care să-ți pună rotițele-n mișcare.
 Voi ce-ați mai folosit pentru energizare? Dar ce "perle" a-ți produs pe nepusă masă.

Bafta și călătorii sprâncenate!

3 comentarii:

  1. CD-uri cu muzichie, in primul rand pentru drumul lung, apoi sandwich-uri, si musai cafea. Termosul plin cu cafea neagra. Noi cam asa plecam in calatorii.
    Vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Muzica, am uitat de ea. Mult pop-rock-rap din '80-'90. Multumim!

    RăspundețiȘtergere