joi, 19 decembrie 2013

Combipack! Combipack Cersanit!

Azi am reiterat avantajele wc-ului compact vs. wc clasic cu rezervor la semiînălțime/înălțime, într-o discuție telefonică cu un partener.
Această discuție o port periodic, și recunosc, din ce în ce mai lejer. De ce mai lejer? Mă bucură înțelegerea și accepțiunea care se desfășoară în ultimul timp printre vânzătorii și revânzătorii de astfel de produse. Avantajele se nasc unul după altul, doar stând și privind ambalajul în care este livrat de către fabrică. La Cersanit ambalăm toate compacturile din ofertă, astfel facilităm manipularea, transportul și depozitarea. Nu în ultimul rând, se pot face plasări eficiente în magazinele tradiționale și în special cele de tip DIY. Mă gândesc și la alergătura clientului, alergătura după capac/colac pentru wc-ul mult visat și ales. Așa, clientul găsește în cutie un capac ergonomic, rezistent (din polipropilena sau duroplast) și foarte important, antibacterian. Totodată trebuie să dispară stresul legat de fiabilitatea mecanismului de la rezervor. Îmi aduc aminte de strădaniile tatălui meu în anii '80-'90, de a repara mecanismul, cred ca a folosit și gută de pescuit. Era un mecanism cu acționare prin tragere, nimic mai ineficient. Mecanismele folosite la Cersanit, sunt testate și reglate pentru fiecare timp de rezervor. Majoritatea produselor funcționează cu comanda dubla 3/6 litri, dar pentru doritorii de eficientizare a spațiului sau economie crescută a apei, recomand colecția Nano -  compactul funcționează nemaipomenit cu un mecanism de 2/4 litri. Să nu uit ... în cutie găsim și sistemul de fixare în pardoseală.
Această cutie completă o gasiți foarte ușor în magazine, are un delfin albastru și scrie simplu, Cersanit. Numele ei?  Combipackul Cersanit.
Nu uitați, faceți alegeri înțelepte.
Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu