joi, 25 februarie 2016

De ce doar noi!?

   De ce doar noi, bărbații!?
   Alergam prin 0101100110 dis-de-dimineață, alimentat de zor cu o cafea mare și neagră, fără scorțișoară, și mă amuzam de ceea ce mai pune unul sau altul/alta prin mendrele FB-ului. Când, ajung la o postare de la Bright Side. Îmi plac tare mult postările făcute, practice, amuzante, chiar înțelepte, cel puțin din pucul meu de vedere. De data asta un filmuleț animat, despre cum să trăiești fericit în viața de cuplu.

În prima fază, să-ți dai de bună ziua, să te saluți, să-ți iei la revedere de la persoana iubită, să o țuci la prima oră. Să-ți urezi o zi faină, plăcută, reușită, etc. Chestie de energii, bla, bla (sau nu) ezoteric. De acord și cu desenul, el pleacă (primul) la treaba lui, și se sărută în pragul ușii. Bun!
Stai și sporovăiește. Foarte bine! Față-n față la o limonadă, cafea, vin roșu' sec, șampanie, la ce-ți face plăcere, stai și depănă toate faptele din zi.  Cu ocazia asta mai ai habar și despre activitățile extra timpului petrecut împreună, de colegi/colege, trăznăi făcute de unul sau alta, etc. Desen corect, el și ea față-n față cu câte un ciob plin de licoare, în mână. Corect!
Băi, ce să zic. Da! Trebuie să spunem, că dacă nu spui "te iubesc!" jar mănânci, dar să o spui zilnic... Nu știu, eu nu sunt fabricat așa. Dar, părere bună, zic totuși, trebuie să-i spui persoanei de lângă tine "te iubesc" în fiecare zi  dar nu musai textual. Va înțelege felul tău. Desigur!
  Aici sunt de acord 50%. De ce? Păi pentru cei 50% da, trebuie să faci chestii amuzante în fiecare zi, dacă este posibil. Zâmbetul este magic, și magia interioară a zâmbetului îți va deschide multe uși, și multe clipe de răsfăț. Inclusiv dacă vrei să ieși cu prietenii la o bere sau un fotbal! Este? Cealalaltă jumătate, restul de 50%, de ce nu sunt de acord. De ce este desenat doar bărbatul ca fiind creativ!? Voi, fetele, de ce nu sunteți reprezentate, și de ce doar noi cântăm, de ce doar noi aducem flori, de ce doar noi trebuie sa facem diverse surprize? Nu că aș dori să primesc flori.
   Fetelor, credeți ca nouă nu ne plac surprizele? Nouă nu ne place să vă prostiți într-un anumit fel?
   Dragobetele este și pentru noi!
Am zis, baftă!
PS
Baftă băieți!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu