vineri, 19 septembrie 2014

Ceramica - vasul wc


Îl vedem zilnic, îl privim cu dispreţ, dar îl folosim zi de zi , (unii) fugim de el, nu putem trăi fără el, ne este martor, ne este confident, ne este stimulent, ne este... Batem la uşi, alergăm disperaţi din colţ în colţ, vânăm toalete mari, folosim copaci, tufe sau dâmburi, pe scurt... vrem linişte şi intimitate.
WC-ul este tronul personal. WC-ul este obiectul fără de care ziua ar fi mult mai grea, infinit mai dificilă. WC-ul este obiectul care ne ajută să ne relaxăm, să gândim, trebuie să recunoaştem că multora ne-au venit idei năstruşnice, măreţe în timp ce ne concentrăm la maţe. WC-ul este obiectul care-l curăţăm cu greaţă, în silă şi cu cele mai puternice produse de igienizare (stupidă utilizare a produselor acide). WC-ul este obiectul de care ne împiedicăm în baie. WC-ul este suport, scară sau scaun atunci când facem curat în dulapul din baie. Ce WC pun în baie?  WC-ul poate fi produsul care ne înfrumuseţează, ne decorează baia. WC-ul poate fi ajutorul în curăţenie, rapid şi eficient, dacă alegem o soluţie adecvată. WC-ul ne poate ajuta să creăm spaţiu suficient în camera de baie. WC-ul ne poate ajuta să păstrăm curăţenia eficient şi timp îndelungat. WC-ul ne poate ajuta să economisim apa. WC-ul ne ajută la igienizare. WC-ul poate ajuta la crearea unei băi cu stil. WC-ul te poate personaliza. WC-ul te poate însufleţi, te poate face să surâzi, să priveşti altfel dimineţile, şi să simţi altfel serile târzii.
WC-ul poate colora viaţa.
Baftă şi alegeri lucide & fericite!





2 comentarii:

  1. Bravo! dar daca ar fi simplu si fara vreo sigla....ar fi si mai bine...pentru unii...zic...

    RăspundețiȘtergere
  2. Te face sa te gandesti... Lecturand ceea ce este scris mai sus (exprimare "geografica" privind ecranul pe care il am in fata), am senzatia ca sunt in fata unui "Morpheus" pus in scena de Laurence Fishburne, care ma intreaba ce culoare de pastila prefer...realitatea sau imaginarul!? Si totusi, totul a plecat de la...ceramica! Si tot acolo se si termina...la ceramica...incepand cu banalul consum de prune in asociere cu iaurt si terminand cu existenta fiintei umane (afirmatie indescifrabila in ipoteza in care nu esti cunoscator de proces de fabricatie ceramica sanitara...materie prima pentru ea si...blogger :)) )

    RăspundețiȘtergere