duminică, 17 ianuarie 2016

Muzică și cafea

   Cred că-i combinația perfectă pentru a porni o nouă zi. Să savurezi o cafea neagră și aburită, puțin înmiresmată cu scorțișoară, iar în urechi să-ți pătrundă, susurând, un cânt plăcut, pe ritmul tău. Pleci în zi cu un alt tonus, alt chef de viață, de visare sau de somn (pentru lilieci). 
   Ei bine, tocmai ce doream să mă scufund în a doua cafea din zi, când zăresc un semn digital, un semn că cineva mi-a tocmit niscaiva vorbe. Mă uit, un prieten sufletist și atent, mi-a trimis o melodie, una din preferatele mele, dar într-o interpretare îndrăzneață. Nu știu dacă-i notist sau urechist, magic nu-i, dar omul, din filmuleț, a luat provocarea-n piept și nu a beștelit melodia. Puritanii pot spune că-i blasfemie, dar cântată la banjo, nu-i? Cine mă știe, are habar de ce gen muzical respir, ce ritmuri prefer din zori de zi până-n apus de lună, și recunosc că-mi plac provocările și admir pe cei care răpun provocările. Pentru comparație și o porție de zâmbet cu nostalgie, mai jos găsești două link-uri.
   Până una, alta, muzică plăcută și cafea aburită, zi de zi, de-i Soare sau nu, zâmbetul trebuie să-ți lumineze fața și să-ți ridice fruntea.
   Baftă! 
  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu