luni, 20 aprilie 2020

Ce mănânci de Paști!?

    Una din tradițiile Paștilor este să mănânci ou roșu, drob cu carne de miel și cozonac. În funcție de zona țării, din prea mult talent sau din fudulie, ouăle se desenează diferit sau se creează diferite modele prin aplicarea unor frunze în procesul de vopsire. Drobul, se produce acum din orice tip de carne: porc (cel mai des), pui, vită și de ce nu, dacă dorești, îl poți face din pește sau creveți! Pasca se înlocuiește ușor, ușor, cu cozonacul. Cozonacul poate fi cu cacao, care se găsea din belșug acum 2000 de ani 😜😂, nucă, dar și cu rahat turcesc, stafide sau glazurat în ciocolată. Timpul trece, vremurile se schimbă, posibilitățile diferă, tehnologiile se îmbunătățesc, tradițiile progresează!

Baftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu