miercuri, 29 aprilie 2020

Caloriile din șifonier

 1-  Da, să nu uităm că nu avem voie să ieșim din casă atunci când ne dorim și cât ne dorim. Dar, tot împărăția, ne dă libertatea de a ieși o dată pe zi să facem sport în jurul locuinței. Să ne învârtim în parcare sau pe alei, până învățăm și ultima crăpătură sau groapă din asfalt, fiecare pietricică și să memorăm toate numerele de înmatriculare din zonă.
  2- Dar, să nu uităm că avem sufragerie, dormitor, hol și scara blocului, spațiu și spații suficiente să facem tumbe și să țopăim în voie.
  3- Dar, să nu uităm că avem aplicații pe telefon, exerciții cu duiumul pe youtube, suficiente să visăm la un corp care ar face furori pe orice copertă de revistă fashion sau selfie demențial pe FB & Insta.
   4- Dar, să nu uităm că avem o grămadă de filme și seriale pe diferite canale de TV sau online.
   5- Dar, să nu uităm că poziția Al Bundy este foarte confortabilă.
   6- Dar, să nu uităm că avem ceva fain de îmbucat, ceva pentru care ne-am războit în magazin, am stat de pe un picior pe latul, la coadă, la casa de marcat.
   Dar, să nu uităm că în curând magazinele se vor deschide.
   Și? Și ce dacă?
    Pâi, da! Dacă nu te regăsești în punctele 1,2 și 3, ai șanse să te revezi în punctele 4,5 și 6. Așadar, eu cred că această soluție anti-pandemie, de a sta în casă, este opera producătorilor de haine. 😎
    Cum așa? 😱
    Pâi, dacă faci sport și silueta este mai ceva ca acum două luni, trebuie să dai iama în magazinele de țoale, dacă nu faci mișcare, caloriile intră pâș-pâș în șifonier sau pe sub piele, doar pe timp de noapte, și-ți micșoarează hainele sau îți umflă corpul, și tot trebuie să mergi la un magazin de boarfe ca să-ți cumperi ceva textile 😁 Dacă doar clipești, ai șanse să mergi la achizitie de huse auto!
   Baftă, scutură hainele de calorii!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu