duminică, 12 aprilie 2020

3R din criza

   În vremurile gri s-a pus mult accent pe cei trei frați R: Recuperare, Recondiționare și Refolosire. Părea o idee forțată, se crease o cursă nebună de a strânge tot ce era din hârtie, sticlă sau fier, se stivuia și se îndesa pe balcon sau în debara cât mai mult, pentru a putea preda cota aferentă.
   Anii au trecut, obiceiurile au fost uitate sau lepădate, chiar de au fost bune, dar fiind fortate... Sau nu sunt "cool"!
   Acu' ce să faci, stând prin casă sau curte, mai mult ca oricând, ajungi de te învârți în loc, ca un câine turbat după coadă, și ajungi tot acolo. De unde ai plecat! Așa că îți faci de lucru, sapi jardiniera în fiecare zi, stivuiesti revistele, atent, colț pe colț, sau te apuci și îndrepți cuie, sau filtrezi uleiul, presari zațul de cafea în ghiveci, sau...
   Chiar de nu-i o "Recuperare, Reconditionare, Refolosire" autentică, activitatea diurnă/noctură devine un sentiment de deja vu, de reciclare a zilei de ieri.
    Ca să fugi de 3R, este bine să-ți folosești imaginația, că altfel te bâlbâi în ganduri și o iei razna rău rapid! Of, tot 3R!

Baftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu