marți, 8 octombrie 2019

Succes = Rabdare

   Salutare, nu ne-am auzit de mult timp.
Nu ti-am mai povestit de nici unele. Am sa reincep cu o mica poveste despre succes si rabdare. Nu-ti voi spune despre minuni, despre citite in carti, ci, despre un fapt cu totul si cu totul real, poveste de viata din zilele noastre.
   Omul din poveste, a dorit sa devina corporatist, a inceput cu primul pas - alergator pe zona, in lung si in lat. Nu spun ca nu s-a acomodat, sau ca nu i-a placut, cert este ca avea un vis, un gand care-i dadea impuls pentru alceva. Pentru A FACE! Omul este tanar, si pana la urma spiritul trebuie sa fie tanar, vointa trebuie sa fie tanara.
   Ne-am revazut dupa cateva luni dupa ce a plecat din firma, ne-am vazut la o cafea, la el la sediu. Sediul fiind casa si masa si atelier si birou si loc de relaxare. A fost mai bine asa.
   Tanarul a pornit la pas, efectiv, prin tot orasul, si a stat de vorba om cu om, din spalatorie in spalatorie din service in service, si-a ros pingelele si nervii pret de cateva saptamani.
   Nu a cedat, A RABDAT si bine a facut. A aparut primul client. Al doilea client. Ei bine, a venit si alt treilea si tot asa pana a trebuit sa faca chiar programari.
   Inca o chestie, vara, ora 05:00 este ora de trezire, nu de adormire, deh, grija pentru lucru bun.
   Daca vrei sa vezi ce face George, ca asa-l cheama, arunca un ochi aici:
https://www.instagram.com/revogarage.ro/?hl=en
sau aici
https://www.facebook.com/RevoGarageDetailing/ 
   Sunt o gramada de lozinci despre ce si cum trebuie facut ca sa iasa lucrul bun, si totul este ca la gatit, efectiv o reteta de baza: pui rabdare, adaugi preseverenta, mai pui si energie, toci suficient timp, gusti din preparat si cauti farfuriile in care pui ce-ai facut.
   Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu