vineri, 8 noiembrie 2019

Teatru, nuntă, foame și shaorma

   Cam îți blochează neuronii, această inșiruire. Parcă nu se potrivesc, nu sunt din același film, aceeași poveste, dar...
   "Vrei la teatru? Joi, pe seară?" cam așa a sunat invitația făcută la telefon. Păi, cum să nu, vremea este superbă pentru plimbare până-n centru și o porție de râs sau stat cu ochii lipiți de fiecare gest al actorilor, că fie vorba, nici nu știam la ce să mă aștept. Bine, bine, numele regizorului îmi cam dădea de înțeles la ce să mă aștept.
    Merită să-ți rupi circa două ore dintr-o seară ca să-ți fixezi curu'n fotoliul teatrului și să urmărești Nunta lui Krecinski pusă-n mișcare de Mihai Bendeac, și pe bune, chiar a dat viață foarte fain poveștii, o pețire cu învârteli și personaje pestrițe, poveste în care actorii au dezvoltat o gestică de belea.
   Clar de unde vine foamea, după atâta timp, poate pentru unii cam puțin, dar vremea călduță, a 98-a zi de August ca să-l citez pe Exarhu, te îmbie la hălăduit pe străzi și să-ți umpli gura cu mușcături hulpave dintr-o shaorma cu de toate, deh.
   Ce zici, merge teatrul cu nuntă și foame de shaorma? Hai la o seară de bucurie pentru toate simțurile, mai ales dacă te trece și o micțiune!

Baftă, și râzi în fiecare zi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu